Tractaments

El tractament de l’escoliosi mitjançant l’ús de SpineCor

Des de fa més de 10 anys aquest Centre és pioner a Espanya en el tractament de la Escoliosi amb el Sistema Dinàmic SpineCor, un concepte nou i revolucionari que significa una millora indiscutible en el tractament d’aquest trastorn en el creixement de la Columna Vertebral.

Les vèrtebres creixen a través de 2 nuclis de creixement que es troben a cada costat de les vèrtebres.

La Escoliosi Pediàtrica es produeix quan la vèrtebra afectada creix de forma asimètrica perquè un dels nuclis no creix i l’altre sí. És llavors quan la vèrtebra es va inclinant, va girant sobre si mateixa i va desplaçant l’eix de la columna.

El Innovador Sistema Dinàmic SpineCor és capaç de controlar les torsions de les vèrtebres afectades, aconseguint una realineació superior als clàssics, incòmodes, antiestètics i mal tolerats cotilles rígids.

El mètode SpineCor ha estat desenvolupat en el prestigiós Centre d’Investigació de l’Hospital Sainte-Justine de Mont-real (Canadà) sota la direcció del Dr C. Rivard i la Dra C. Coillard i en col · laboració amb un equip de genetistes, antropòlegs, fisioterapeutes, biomecànics i enginyers informàtics.

Unes bandes dinàmiques elàstiques que s’adapten sota la roba, molt estètiques i molt ben tolerades per part del pacient i amb uns resultats excel · lent, són la base del tractament de l’escoliosi mitjançant el sistema SpineCor. Aquest tractament innovador permet combatre l’escoliosi, permetent al pacient, realitzar una vida normal, fins i tot en molts dels casos permet la pràctica d’esport i sobretot en l’aspecte més psicològic, portar una vida normal, sense que l’escoliosi sigui motiu per problemes psicològics en el pacient.

Montreal al Canadà, Nova York als Estats Units, Sheffield a Regne Unit i Girona a Espanya són els únics centres de SpineCor que disposen d’una nova base pèlvica per al tractament de l’escoliosi amb aquest Sistema Dinàmic.

El tractament de la escolisos mitjançant l’ús de SpineCor:

  • Permet 4 hores de descans sense la cotilla al dia.
  • Permet una total llibertat de moviment.
  • Ofereix un aspecte estètic millor ja que no es nota sota la roba.
  • No dóna tanta calor com les cotilles rígids.

La valoració inicial que porta a terme el terapeuta es complementa amb un sistema informàtic dissenyat específicament per al Sistema SpineCor permetent una avaluació inicial més precisa de l’escoliosi i millorant així els resultats finals.